Asasians Bloggers!

Copy dan Paste Code di bawah ke dalam Blog anda

Logo Asasi #2

Copy dan Paste Code di bawah ke dalam Blog anda

Adiwidget Untuk Asasians Bloggers

Copy dan Paste Code di bawah ke dalam Blog anda (Jangan letak tajuk)

~woot! woot!~ (Rahimi Palo)

~blank~ (Azriff Firdaus)

bangkit dengan ilmu dan darah!!! (Fuad Syazwan)

Cerita.Ini.Cerita.Saya (Syaqif)

~*[It's Fyza's Journey of Life]*~ (Fyza Kamaruddin)

::don't dream its over:: (Armie)

Sakainess (Sawi)

pena menari kala hujan dingin pergi (Atiqah Radzali)

~love.your.life~ (Atiqah Zayadi)

hIdOp sEOrAnG AkU... (Najwa Hazirah)

oTHeNTicZ oZaN (Ojan)

iqtiyani bashir

Nurul Najmi Adila Md Nasir

The Ocean of Emotion... (Fatin)

A Little Site In Me (Azura)

::written berserk:: (Vidya)

*AiraLuahRasa* (Amal Othman)

life.of.syakira

SyafiQueva aime la liberté d'expression! (Syafiq)

dungeon of doom (Aliff)

Diary of Myraaa Y

chapter eighteen (Benazir Japiril)

Kisah Yang Panjang (Am)

: beyond reasonable doubt : (Nurhadi Zainol)

NO ONE IS ABOVE THE LAW (nana)

♥kOtaK HaTikOo♥ (Syazwani)

niji no kanata e

MIRA ZAINAL

chida_cici (Shahida Nadzirah)

villeoda v. leovida (Siti Nurhidayah)

::.she.:: (Robihah Romli)

Pelangi Ilham

little boy with dreams (Hilmi)

Ini Blog Saya (Hakimah Wadzir)

i SCREAM ! (Farhani Tupani)

epok2sadiN (Nurul)

Sheril Azni Aida

Our Diary,not Yours (Fifi)

30.11.09

Adiwidget Untuk Asasians Blogger

Logo yang orang letak kat tepi tu dah diupload. Tak paham? Tengok contoh:


Jadi kalau berkenan, macam biasa, kod boleh ambik kat atas blog ni.

:P

New Badge Uploaded

New Asasians Blogger's badge uploaded. Sesape yang tak pueh ati sebab ade gambar laki saje sblom ni, boleh lah gune yang ni. Gambar pempuan je ni. Haha..

Kalau sesape yang pandai design boleh lah buat badge lain pastu letak kat sini.

Link baru:
http://integgurl.blogspot.com/ <--- Najmi Adila

:P

29.11.09

kemaskini lagi

1. Link baru:

http://najwahazirahhalmi.blogspot.com/ <--- Najwa Hazirah
http://chazazed.blogspot.com/ <--- Ojan
http://memoirmusafir.blogspot.com/ <--- Imran Kamaruddin
http://breakersquidwey.blogspot.com/ <--- Iqtiyani Bashir

2. Masih tak ramai yang letak logo asasians blogger tu. Kenape kah? Tidak comel kah? ekekeke :P

20.11.09

18.11.09

Kemaskini

1. Logo untuk Asasians Bloggers kini sedia untuk ditampal di blog anda. Sila copy dan paste kod html ke dalam blog anda :)

2. Link baru:

http://armie90.blogspot.com/ <--- Armie
http://fyzakamaruddin.blogspot.com/ <--- Fyza Kamaruddin
http://qeef.blogspot.com/ <--- Syaqif